U jeku Piksijevog smenjivanja - odjeknuo strašan potez - Srbija na nogama!
Fudbaleri Srbije, Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

neverovatno

U jeku Piksijevog smenjivanja - odjeknuo strašan potez - Srbija na nogama!

Konačno i neke lepe vesti

Objavljeno:

Srbija je ostvarila veliki neuspeh na Evropskom prvenstvu nakon što je završila kao poslednja selekcija grupe C sa ukupno dva osvojena boda.

Glavni krivac ovako lošeg razultata jeste - selektor Dragan Stojković Piksi. Loše Piksijevo izdanje na mestu selektora ''orlova'', došlo je na naplatu, pa je već sada bivši, samo se čeka i konačno ozvaničenje Fudbalskog saveza Srbije, koji uveliko traga za njegovim naslednikom. A, u jeku Piksijevog smenjivanja, i ne tako dobrih dana za fudbalere Srbije, kao i čitave nacije po tom pitanju, konačno pristižu i malo lepše vesti.

Andrija Živković (desno)
Andrija Živković (desno)foto: EPA/ANNA SZILAGYI

Andrija Živković, napadać reprezentacije nije zaboravio na bivši klub gde je napravio prve fudbalska korake, pa je na neki način odlučio da im se oduži. Živković je donirao krov zgrade fudbalskog kluba Car Konstantin iz Niša koja datira iz 1974. Predsednik kluba, Miroslav Milivojević mu neće ostati dužan, jer će mu zauzvrat napraviti mural na krovu.

- Donacijom reprezentativca Srbije Andrije Živkovića naš klub je dobio novu krovnu konstrukciju. Danas su završeni kompletni radovi i klupska zgrada je za 10 dana opet u funkciji. Klub će se zahvaliti Andriji za ovakav lep gest njegovim muralom preko celog prednjeg krova koji će moći videti svi ljubitelji Cara Konstantina koji budu posmatrali naše utakmice. Hvala, Andrija - rekao je Miroslav Milojević.

Andrija Živković je svoje prve fudbalske korake načinio upravo u Caru Konstantinu, da bi nakon pet godina zaigrao u Nacionalu, Partizanu, Benfiki iz Lisabona i PAOK-u, čiji je trenutno član.

Strašan potez Andrije Živkovića koji će se prepričavati.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.